Смятаната за една от най-стабилните двойки в българския футбол–Пламен Димов

...
Смятаната за една от най-стабилните двойки в българския футбол–Пламен Димов
Коментари Харесай

Бивш левскар изпусна Бонбонова

Смятаната за една от най-стабилните двойки в българския футбол–Пламен Димов и Благовеста Бонбонова изненадващо се разделиха. Двамата бяха дружно цели 8 години, само че неотдавна към този момент не са двойка, дочу HotArena.

Краят на връзките им настъпил скоро, а аргументите не са ясни. Но близки до двойката споделят, че виновността е на футболиста.

„ Вече не сме дружно с Пламен ”, признава и атрактивната хубавица. Красивата Благовеста, чиято фамилия е Цакова, стана известна като Бонбонова.
Тя и футболистът от казахстанския „ Окжетпес ” (Кокшетау).

От тогава до тази пролет двамата бяха неразделни. Половинката на Пламен го поддържаше по време на престоя му в „ Левски ”, а по-късно отпътува с него за Казахстан по време на първия му престой там.

Тогава Димов игра за „ Кайсар ”, Шахтьор и „ Алтай ”.

След това двамата се завърнаха в родината, като играчът поредно носи екипите на „ Ботев ” (Пловдив) и „ Черно море ”, а Благовеста бе компактно до Димов, написа „ България през днешния ден ”.

Тя го поддържа и когато предходната година забъркаха името му в един от най-големите кавги в родния футбол.

Футболистът бе измежду набедените играчи на „ Черно море ” за симулативна игра при загуба 1:3 от ЦСКА — София.

Димов и още петима футболисти, измежду които и легендата Георги Илиев, бяха изгонени от отбора поради съмнителни резултати на полиграф, който бе изработен по искане на управлението на варненския клуб.

След това Пламен още веднъж отиде да играе в Казахстан. През март половинката му Бонбонова трябваше да пътува при него, само че поради епидемията от ковид не съумя.
А в този момент пристигна и новината за раздялата им.

Така една от най-горещите българки сега е сама. Кариерата на красивото миньонче стартира като танцьорка в нощните клубове, а след това стана известна след присъединяване в състезанието „ Мис Плеймейт ”.

През 2011-а Бонбонова изгря на корицата на списание „ Максим ”. Успя и да пробие на страниците на немския „ Плейбой ” и даже бе определена за момиче на месеца през март 2013.
И е толкоз мечтана, че нееднократно е влизала в ТОП 10 на разнообразни ранглисти за най-горещите българки.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР