Смятана за изчезнала в целия свят риба беше открита в

...
Смятана за изчезнала в целия свят риба беше открита в
Коментари Харесай

Откриха в Дунав смятана за изчезнала в цял свят риба

Смятана за изчезнала в целия свят риба беше открита в българската част на Дунав. Това оповестиха от Националния природонаучен музей, който през днешния ден става на 130 години. Той е най-старият в България и най-старият и най-богатият всред природонаучните музеи на Балканския полуостров, оповестява Нова тв.

Там се пази богата сбирка от съвсем милион и половина музейни единици - мостри от международното естествено завещание. Основава го княз Фердинанд през 1889 година под името Княжески естественоисторически музей. В началото той не е отворен за аудитория. Това става чак след абдикацията на Фердинанд през 1918 година

Музеят има големи сбирки, измежду които и на животни изчезнали от лицето на Земята. Интерес провокират едни от последните чистокръвни зубъри, срещани в природата, и кафявата мечка, оповестена за най-голямата в Европа през 1937 година на интернационалната ловна галерия в Берлин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР