Смятан за един от бащите на хип-хопа Grandmaster Flash ще

...
Смятан за един от бащите на хип-хопа Grandmaster Flash ще
Коментари Харесай

Рап легендата Grandmaster Flash с аудио-визуално шоу у нас

Смятан за един от бащите на хип-хопа Grandmaster Flash ще дойде у нас с чисто новото си аудио-визуално шоу HIP HOP. People, Places & Things. The visual experience.

Най-запалените почитатели ще могат да видят това пътешестване през стилове, жанрове, имена и въздействия, които са построили неговия самостоятелен тон онлайн на 5 април в новото място за жива музика в София – клуб Music Jam.

За цялата хип-хоп общественост по света Grandmaster Flash е икона. Кръстник и жива легенда. Влиянието му обаче надалеч надвишава рапа и хип-хопа и това проличава даже единствено във обстоятелството, че той и групата The Furious Five бяха първите хип-хоп актьори, признати в Рокендрол залата на славата през 2007 година Въпреки солидната кариера той не понижава темпото. През 2008 излизат меоарите му "The Adventures of Grandmaster Flash: My Life, My Beats ", води седмично радио шоу и продължава да печели самопризнание и награди.

Ден по-рано клубът е поканил да свирят онлайн гръцката метъл тайфа Planet of Zeus. С четири албума и пет европейски турнета квартетът се е потвърдил и отвън Балканите. Подгрявали са за метъл величия като Black Sabbath, Iron Maiden, Machine Head, Paradise Lost, Monster Magnet, Ози Осбърн.

На 6 април пък в Music Jam ще дебютират известните съветски продуценти и диджеи Matisse & Sadko. Двамата братя Александър и Юри, както са същинските им имена, самоуверено опитват в модерната денс музика и си сътрудничат с актьори като Тиесто и Мартин Гарикс. Суперлативи за тях не пестят и престижи като Дейвид Гета и Дон Диабло.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР