Смятаме, че усилието за съставяне на правителство с първия мандат

...
Смятаме, че усилието за съставяне на правителство с първия мандат
Коментари Харесай

ДБ потвърди: Довечера започват преговорите с ПП за нов кабинет

Смятаме, че усилието за сформиране на държавно управление с първия мандат е най-здравословно. Смятаме, че напъните с подобен мандат би трябвало да включват цели като Еврозоната, превъоръжаването, изчистването на съветското въздействие от бранш „ Сигурност “, това са наши цели. Това сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след консултациите при президента за сформиране на държавно управление.

На въпрос дали ще се намерят шест гласа за сформиране на държавно управление, Иванов разяснява, че това е ключ към търсенето на политическа формула за устойчиво държавно управление. „ Довечера ще забележим от Политическа партия каква е тяхната визия и каква формула ще предложат, и ще обсъдим всичко това “, добави Иванов.

Има прозорец от в този момент до локалните избори, в който е значимо да бъде обезпечено ръководство на страната, тъй като това е интервал, в който можем да създадем решителна стъпка за влизане в Еврозоната. Или във връзка с превъоръжаването – не е ясно дали ще се служи.

За страдание, не наподобява един идващ парламент да бъде по-добър от позиция на благоприятни условия да се търсят работещи уравнения, тъй че ще обсъдим по какъв начин Политическа партия си показват вероятните политически формули. Ние няма да предлагаме никакви формули.

Със сигурност има електорални учредения за това Демократична България да се яви взаимно с Политическа партия на изборите, добави Иванов. „ На предишните избори още предложихме такова взаимно явяване на избори “, добави Иванов.

Много държа да се прави разлика с нашия жанр на говорене – ние заобикаляме персонализация в българската политика. След разискване с мандатоносителя ще разясняваме с кого бихме говорили. И до момента сме дали своят вот с ГЕРБ и Движение за права и свободи по решения за РСМ или Украйна – в случай че се заложат избрани политически цели, за които се откри хигиенична формула, която разрешава поддръжка, това е допустимо, само че би трябвало да се разиска. Трябва да се откри формула, при която ГЕРБ и Движение за права и свободи да са отвън изпълнителната власт, тъй като те не престават да бъдат недопустим участник във властта, добави Иванов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР