Смятаме, че този вот на недоверие е абсолютно неуместен. Очакванията

...
Смятаме, че този вот на недоверие е абсолютно неуместен. Очакванията
Коментари Харесай

Цветанов: Вотът на недоверие е абсолютно неуместен, обществото очаква пълен мандат

Смятаме, че този избор на съмнение е безусловно неудобен. Очакванията на обществото са за цялостен мандат. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в коридорите на Парламента.

" Мога да кажа, че министерството взима ограничения, с цел да се лимитират гафове и да се вземат ограничения към хората, които нарушават правата си. Смятам, че би трябвало да дадем повече поддръжка на напъните, които се поставят от експертите ", добави Цветанов.

" Не считам, че след всяко осъществено закононарушение незабавно би трябвало да се желае нечия оставка ", безапелационен е той.

" Винаги се стараем, когато има задоволително логичен спор и рационални оферти, към консенсус. Може да се реализира цялостен политически консенсус, когато имаме разговор ", счита Цветанов.

" По време на дебата ще се кажат доста обстоятелства. Това, за което бих призовал всеки един от нас - няма по какъв начин да не свидетелстваме, когато сме станали очевидци на някакво закононарушение. Отнасяме се с отговорност към всяка една тематика, която се внася за спор в българския парламент ", сподели още той.

" Това, което е доста значимо, и съм уверен, че Цвета Караянчева ще насрочи изключително съвещание. Най-добре във вторник да се направи съответният спор и гласуването да е в края на седмицата ", счита Цветанов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР