Смятаме, че скандалите с апартаментите ще бъдат разгледани в детайл

...
Смятаме, че скандалите с апартаментите ще бъдат разгледани в детайл
Коментари Харесай

Тома Биков коментира скандала с апартаментите на Цветанов и Цачева

Смятаме, че свадите с жилищата ще бъдат прегледани в подробност и ще бъде взето вярното решение. Цветанов е втория човек в ГЕРБ, той е извънредно влиятелен в партията. Предизборната акция се съобщи, че ще е доста мръсна - по този начин и стана. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в утринния блок на Нова телевизия.

"Една строителна компания би могла да даде отстъпка на политик. За самата компания ще е реклама, че даден политик е закупил техен апартамент ", сподели още той.

"Надявам се, че няма ремонти в законите, с цел да се закупи един апартамент на по-ниска цена. ГЕРБ сме вътрешно съсредоточени върху дефектите си, тъй че ще решим всички проблеми ", добави Биков.

"Апартамент не се купува за 1 ден. Не мисля, че Цветан Цветанов би дал облаги на дадена компания, с цел да му продадат по-евтин апартамент ", разяснява депутатът от ГЕРБ.

"Не съм във вътрешността във финансите на Цецка Цачева, само че тя не е човек с ниски приходи. Тя несъмнено е имала спестявания и на 100% е продала парцели в Плевен, с цел да си закупи апартамент в София ", приключи Тома Биков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР