Смятаме, че главният прокурор трябва да се избира с пряк

...
Смятаме, че главният прокурор трябва да се избира с пряк
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отговори за главния прокурор и къде се разминава ИТН с Демократична България

Смятаме, че основният прокурор би трябвало да се избира с директен избор, от народа. Това стана ясно от думите на Тошко Йорданов, дясната ръка на Слави Трифонов в " ИТН ".

Трябва да се подхожда съгласно това, което може да се направи. Смяна на основния прокурор в този момент единствено с влизане на Народното събрание е невероятно – тя минава през промяна на състава на Висшия правосъден съвет (ВСС), има си закон по какъв начин се трансформира този състав, в случай че би трябвало да се промени закона, става друго. Но може прокуратурата да бъде извадена от състава на правосъдната власт и да бъде охлабена желязната хватка на Иван Гешев.

Според нас прокуратурата би трябвало да бъде изменена, само че в случай че някой ви излъже, че просто ще влезе в Народното събрание и ще го смени (с 65 депутати), това е просто неистина, посочи Йорданов.
 Христо Иванов: Целта ни е да има ръководство с нашите цели (ВИДЕО) * Христо Иванов: Целта ни е да има ръководство с нашите цели (ВИДЕО)*
Правим всичко допустимо вотът да бъде почтен този път, тъй като това зависи колкото от ЦИК и изборната администрация, толкоз и от всички...

Сценаристът на " Шоуто на Слави " прикани и водача на " Да, България " Христо Иванов да чете и помни повече - тъй като самият Йорданов приказвал тъкмо преди за правосъдната промяна, а и какво мисли по тематиката.

Тошко Йорданов сподели и, че в този момент драмата е, че Има Такъв Народ са спечелили изборите, в това число и за " Демократична България ". Ако ние не получим поддръжка за този кабинет, тогава одобряваме, че протестните партии имат цялостната независимост да се договорят с Карадайъ, с Борисов, изрече мощни думи той.

Какво още сподели Йорданов във връзка с новото държавно управление и трети предварителни избори -!

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР