Смятам, че този сблъсък не е политически. Този сблъсък трябва

...
Смятам, че този сблъсък не е политически. Този сблъсък трябва
Коментари Харесай

Десислава Атанасова разби протежето на Кирчо от ДКК и заговори за едни изчезнали 50 млн. Къде е министър Везиева?

Смятам, че този конфликт не е политически. Този конфликт би трябвало да е на тези, които бранят държавността и тези, които нарушават законността. Така разяснява в ефира на Нова телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ сканадала с отстранената шефка на Ваня Караганева.

“Ако всичко е правилно, става въпрос за доста съществени нарушавания и не одобрявам тезата, че членовете, които са взели решението, имат нещо общо с ГЕРБ. Всички назначения, които са правени, са правени според закона. Тези хора са издържали състезания. Тези хора нямат нищо общо с ГЕРБ “, обори Атанасова на така наречен честни, че Съветът на шефовете, имал общо с ГЕРБ.
свързани новини63109преди 12 часа69250преди 13 часа
" Този проблем е абсурден и тук не става въпрос за никакви политически разчиствания на сметки ", посочи Атанасова.

Тя уточни, че Караганева еднолично е сключвала зад тила на борда на шефовете контракти и е подписала документ с друго наличие от утвърждения от Съвета на шефовете по договорка за 50 млн. лева

“Аз нямам нищо общо със съвета на шефовете там. Решенията, които тя е взимала, са произтичали някакви последици и са го открили в даден миг “, изясни още Атанасова за дейностите на Караганева.

" Мен ме тормози всичко, което се е случвало, в случай че то е в прорез на закона. Изненадана съм, че актуалният министър на стопанската система не разяснява обстоятелствата, а разяснява разнообразни други тези. За модели доста си говорихме, тъй като старите порочни модели могат да са опрощение до едно време, това го споделям с усмивка. Служебното държавно управление ръководи от месец март, Везиева от няколко месеца е министър на стопанската система, само че тя е принципал и виновен министър, който ще вземе съответно решение. Ако е застрашена законността при вземането на решенията, това води до ощетяване на страната “, приключи Десислава Атанасова.
свързани новини6678преди 15 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР