Смятам, че ще бъдат предложени правителства от първата политическа сила,

...
Смятам, че ще бъдат предложени правителства от първата политическа сила,
Коментари Харесай

Йотова: Може да има предложен състав за кабинет още с първия мандат

" Смятам, че ще бъдат препоръчани държавни управления от първата политическа мощ, в случай че не стане - от втората и така нататък Но считам, че ще има препоръчан състав за кабинет още с първия мандат. " - сподели по БТВ вицепрезидентът Илияна Йотова. 

" Не считам, че би трябвало да се отхвърлят опциите още с парвите два мандата. Да не избързваме с третия мандат, от Политическа партия приказват, че ще се пробват с държавно управление на малцинството. 

Беше огромно упованието за срещата на ГЕРБ - Политическа партия, само че вест от срещата нямаше. Обсъждаха проблеми и позиции, които сме чували. Беше основано умишлено очакване и значимото е, че тази среща я имаше. ПП унищожи едно табу във връзка с ГЕРБ и тази среща стана допустима. 

Според мен не е обнадеждаващо това, с цел да имаме постоянно държавно управление. Може би са разбрали, че не този е методът да се беседва, а би трябвало да се приказва и за политики. Има блян да се покаже, че това са партиите, които ще вземат решение ориста на идващото държавно управление. С ГЕРБ въпреки всичко някой приказва. Според мен прекомерно бързо стана тази среща, значимото е обаче дали хората, които стачкуваха, ще я приемат. Диалог трбва да има в Народно събрание, само че чак такива напомпани с упования срещи влизат в един коловоз на театъра. " - добави вицепрецидентът.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР