Смятам, че НФСБ е нужна партия за България. Това е

...
Смятам, че НФСБ е нужна партия за България. Това е
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Регулациите на Брюксел ощетяват България!


Смятам, че НФСБ е нужна партия за България. Това е по-различна партия, която е влезнала в политика не, с цел да взима, а с цел да дава, съобщи някогашният вицепремиер Валери Симеонов.
"Най-скъпото се дава за България. Жертвал съм си компаниите,излязъл съм от тях и фамилията ми, което е в Бургас ", добави той пред "Нова тв ".
Той съобщи, че като евродепутат ще работи за по-добрата осведоменост и за по-качествено приложение на надзор от страна на евродепутатите.
"Европейският народен представител има право на запитвания, на въпроси към всички институции, има право да взима връзки по всички въпроси, освен в Екологичен потенциал и аз ще го употребявам това. Контролът ще бъде обвързван с подготовката на нормативните документи в Екологичен потенциал още през цялото време и търсенето на справедлива оценка на въздействието по отношение на съответния нормативен документ по отношение на България, тъй като огромна част от директивите и регламентите ощетяват България ", добави той и изясни, че един от актовете репресиращи бизнеса у нас са измененията в Закона за лекарствените средства в хуманната медицина. Съгласно тях всички дребни аптеки би трябвало да създадат огромни разноски, с цел да управляват подправените медикаменти. Според Симеонов това би трябвало да се прави от производителите.
Симеонов изясни, че към момента не може да се приказва към кое политическо семейство ще се приобщи НФСБ в Екологичен потенциал.
"Трудно може се приказва за политическо семейство на този стадий, защото считам, че Екологичен потенциал ще бъде много по-различен от настоящия, ще има нови политически фамилии. Дали са популисти и кой ги дефинира като такива е различен въпрос, само че чакам, че ще има партии от патриотичния бранш, които да не са подвластни на Великите сили. Ние там ще бъдем ", посочи той.
"ЕС е под едно непрестанно напрежение и напън от външно влияние, тъй като се явява най- огромният стопански индивид и като подобен се явява най-големият съперник на Съединени американски щати и надлежно на източните стопански системи ", сподели още претендентът за евродепутат.
Според Симеонов до европейските избори няма да има политически кавги. "Каквото имаше да се извади, се извади ", сподели той.
Валери Симеонов разгласи, че неговата равносметка досега е предизборната му акция и разясни: "Призивът към гласоподавателите е да изберат хората на действието, хората, които са оставили за къс период зад себе си действителни неща. Такъв е казусът с построяването на преградно защитно уреди на границата с Турция. Това си е моя персонална идея, която от идейна фаза до завършването персонално аз съм упражнявал надзор. Остава да няма бариера сред християнска Европа и мюсюлманска Азия ", сподели той.
Лидерът на НФСБ съобщи, че в последната половин година се вижда променчивост и липса на интензивност в Българска социалистическа партия. "Корнелия Нинова персонално ми даде обещание на мен и моите сътрудници от НФСБ да поддържа предлагането ни за минимална пения от 300 лева в края на 2016 година, когато гласувахме бюджета за 2017 година, и не го направи ", съобщи Симеонов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР