Смятам, че нещата са под контрол. Това е казал според

...
Смятам, че нещата са под контрол. Това е казал според
Коментари Харесай

Здравният министър мисли, че пандемията е под контрол, но готви 150 КОВИД зони

Смятам, че нещата са под надзор. Това е споделил съгласно " Монитор " служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров при днешното си посещаване на територията на 12-та поликлиника в " Люлин ".

Д-р Кацаров изясни, че чака отчет с оценка на епидемиологичната обстановка от основния държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев. " Докладът може да съдържа предложение за въвеждането на нови ограничения, може и да не съдържа. Искам да се основавам на мнението на специалистите, а не на политиците, когато се вземат решения за битката с пандемия ", сподели министърът. Думите му идват след вчерашното изказване на националния здравен контрольор, че при равнище от 350 на 100 000 инфектирани, ще трябват нови, национални ограничения. Колко е заболеваемостта към днешна дата -!
 Д-р Аспарух Илиев: Делта разновидността е рисков и заразява за 10 секунди Д-р Аспарух Илиев: Делта разновидността е рисков и заразява за 10 секунди
Хората, които са имунизирани могат леко да се разболеят, само че съвсем напълно са предпазени от Делта разновидността. Това съобщи имунологът от Берн д...

Директорът на 12-то ДКЦ доктор Васил Василев сподели следното: " За страдание се усилва броят на пациентите, усилва се броят на позитивните случаи с Covid-19, само че констатациите и на нашите сътрудници са, че на този стадий случаите не са толкоз тежки, колкото бяха при предходните талази ".

До две седмици в страната ще бъдат разкрити най-малко 150 КОВИД зони, където пациентите ще получават консултация, рентгенова фотография и рекомендация за домашно лекуване изцяло гратис.

Трета доза ваксина

Към момента не се възнамерява слагане на трета доза ваксина против ковид, посочи доктор Кацаров, като съобщи, че въпрос е изпратен до Европейската организация по медикаментите.
 Признание от Кирил Ананиев - не е въображаемо в първия бюджет за 2021 година, че ще има пандемия и тази есен Признание от Кирил Ананиев - не е въображаемо в първия бюджет за 2021 година, че ще има пандемия и тази есен
Когато е юридически разбор за първичния вид на здравния бюджет, не е въображаемо, че пандемията ще продължава да се разраства по този начин, по какъв начин...

" Те ни дадоха отговор, че за момента нямат решение. Те са регулаторният орган, придържаме се към разпоредбите. Самата Световна здравна организация също не предлага слагането на такава доза ", уточни Кацаров.

Каква е разликата сред!

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР