Смятам, че липсата на президентски указ се дължи на технически

...
Смятам, че липсата на президентски указ се дължи на технически
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Въпрос на време е президентският указ да бъде подписан

Смятам, че неналичието на президентски декрет се дължи на механически проблем, а не на търсенето на политическа борба. Срокът беше много къс, а президентът имаше пътешестване в чужбина и евентуално това не му е разрешило да подпише документа. Вярвам, че всичко е въпрос на време и в сряда ще можем да гласуваме новите министри в Народното събрание.

Това разяснява пред публицисти през днешния ден ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. „ Кой ще е новият претендент за министър на превоза следва да обсъдим с съдружните си сътрудници на политически съвет в понеделник. Важно е да чуем тяхното мнение. Не е правилно да разясня каквото и да е авансово “, посочи Цветанов пред представителите на медиите. Той въпреки всичко показа, че новият претендент би трябвало да има добра професионална биография и експертен капацитет и че сега се разискват едно-две съответни имена за претенденти.

Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че сега има остатък от 2,5 милиарда лева, непрестанно се разкриват нови работни места и че от 2019 година ще има нарастване с 10% на възнагражденията на работещите в бюджетния бранш. „ Всички тези обстоятелства демонстрират, че държавното управление е устойчиво и се движим в вярната посока “, безапелационен бе Цветанов. Във връзка с предстоящите промени в управлението на ГЕРБ-Пловдив област, зам.-председателят на партията заяви, че досегашният регионален координатор на структурата Розалин Петков е споделил, че е доста претрупан и би желал да отстъпи ръководството на някого, който има

нужната сила и потенциал, с цел да се оправи с виновната задача.

„ Нашето мнение е, че кметът на Стамболийски Георги Мараджиев има нужните качества и позитивна оценка от обществото. Нашите упования са учредителен секретар на ГЕРБ-Пловдив област да стане кметът на Раковски Павел Гуджеров, чийто опит като кмет, депутат и зам.-министър ще се окаже основен “, разгласи Цветан Цветанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР