Смятам, че господин Цацаров е много добре запознат с модела

...
Смятам, че господин Цацаров е много добре запознат с модела
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Няма да има разкрития за офшорните сметки

Смятам, че господин Цацаров е доста добре осведомен с модела на офшорните зони. Трябва да преглеждаме протичащото се в избирателен подтекст. Двете огромни политически сили приказват за офшорките на конкурентната. Това съобщи Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията пред bTV във връзка настояването на основния прокурор службите да му предадат цялата налична информация за парите на властта в чужбина. " Има някакви догатки, че в седмицата преди изборите ще се извадят такива информации. Това, което може да се случи, е да се подадат сигнали в ДАНС за някакви политици. Не обстоятелства и данни, а сигнали. Проблемът е по какъв начин се ревизират тези сигнали. В България, в случай че желаете да създадете проблем на съперника, подавате сигнал, с цел да го вкарате в една серпантина от проблеми и инспекции ", счита анализаторът.

За офшорните сметки на политиците се заприказва малко след " Апартаментгейт ".

" За да се желае сходна информация от офшорни страни, би трябвало да има някакво съображение като да вземем за пример закононарушение или тероризъм, което е да е декларирано в настояването ", означи Безлов.

" Не може просто да питате тия политици имат ли сметки ", сподели Безлов и добави, че страни като Швейцария и Сингапур не дават отговор на претенции за информация от страни като България. Според него няма да има откриване на офшорни сметки на политици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР