Смятам, че господин Сотир Цацаров е много добре запознат с

...
Смятам, че господин Сотир Цацаров е много добре запознат с
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Цацаров е много добре запознат с модела на офшорните зони


Смятам, че господин Сотир Цацаров е доста добре осведомен с модела на офшорните зони. Трябва да преглеждаме протичащото се в избирателен подтекст. Двете огромни политически сили приказват за офшорките на конкурентната.

Това сподели в утринния блок на БТВ Тихомир Безлов, който разяснява настояването на основния прокурор службите да му бъде предадена цялата налична информация за парите на властта в чужбина. „ Има някакви догатки, че в седмицата преди изборите ще се извадят такива информации. Това, което може да се случи, е да се подадат сигнали в ДАНС за някакви политици. Не обстоятелства и данни, а сигнали. Проблемът е по какъв начин се ревизират тези сигнали. В България, в случай че желаете да създадете проблем на съперника, подавате сигнал, с цел да го вкарате в една серпантина от проблеми и проверки”, добави анализаторът.

„ За офшорните сметки на политиците се заприказва малко след „ Апартаментгейт”. За да се желае сходна информация от офшорни страни, би трябвало да има някакво съображение като да вземем за пример закононарушение или тероризъм, което е да е декларирано в настояването ", означи Безлов.

„ Не може просто да питате тия политици имат ли сметки”, сподели Безлов и добави, че страни като Швейцария и Сингапур не дават отговор на претенции за информация от страни като България. Според него няма да има откриване на офшорни сметки на политици.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР