Смятам, че е безобразие деца да бъдат включвани в такъв

...
Смятам, че е безобразие деца да бъдат включвани в такъв
Коментари Харесай

Детският хор на БНР тръгна на протест срещу генералния директор на радиото, той неглижира

Смятам, че е безсрамие деца да бъдат включвани в подобен спор. Така генералният шеф на БНР Александър Велев разяснява днешния митинг на детския хор на БНР – поради диригента на хора Венеция Караманова.
Караманова напуща поста си, а съгласно Велев тя взела участие в комисия, която избрала наследника ѝ. Разговаряхме с госпожа Караманова и ѝ предложихме съответни условия – да работи по четири концерта и подготовката по тях, което е по-добре платено, както и да приготви 60-тия сезон на детския хор, описа Велев пред Нова телевизия. Той беше безапелационен – родителите на протестиращите с ария деца трябвало да им обяснят, че всяко нещо имало начало и край и че Караманова отивала към пенсия.
На въпрос дали е сезиран съответният орган – дали няма корист с децата, Велев отговори утвърдително. Драмата изобщо не е такава – децата пеят, тъй като си обичат преподавателя, добави генералният шеф на БНР.
Не знам доколко господин Велев е наясно какъв брой хора сме, съобщи лидерът на митинга. Тя посочи, че в декларацията за летния лагер трябвало да написа, че на 10 души трябвало да има началник, а това не било записано. Велев разяснява, че било скандално, че за лагера нямало база данни в радиото, а контактите на родителите били " по частни домове ". А родителите го нападнаха, че е изискал да гостува самичък в утринния блок на Нова телевизия, а не в компанията на родителите. Не ви ли се коства малко необичайно да повеждам договарянията с някакъв наставнически колектив , приключи Велев с многозначителни думи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР