Смятам, че дори и в маловажни случаи да се прилага

...
Смятам, че дори и в маловажни случаи да се прилага
Коментари Харесай

Депутат: Само наказания ще спрат горящия боклук

Смятам, че даже и в маловажни случаи да се ползва наказване и санкция за горенето на боклуци, може да докара до прогрес. Това е мярка, която би подкрепила до усъвършенстване на въздуха. Нека всички жители, които видят да алармират, сподели ръководителят на правната комисия в Народното събрание Анна Александровапо Канал 3.

Самият факт, че нерегламентираното горене се криминализира би трябвало да ни накара да се замислим. Една от ограниченията по плана е за промяна на сходни печки,в които се гори. Обявени са изискванията и плановете, по които ще се кандидатства за такива печки. Нека всички жители, които имат потребност, да аплайват, тъй като е гратис, сподели още тя.

 

Не мога да кажа дали тези, които се отопляват на нафта, биха били извършители, това ще бъде разисквано. Надявам се огромните политически сили също да дадат мнение, с цел да се усъвършенства импортираното предложение. Самото криминализиране значи, че ще има следствие и ще влиза в съда, който ще се произнася какво е горено, по кое време и по какъв брой. Засега инспектората ще се сезира и ще върви на инспекции, няма да могат да влизат в къщите, само че към момента не сме говорили с полицията, може и това да бъде направено. Контрол в действителност има, само че е въпросът да има и санкции, с цел да спре това горене,заяви Александрова.

Проблемът не е единствено в София, само че в столицата равнището на въздуха е в действителност доста нечисто. Факт е, че към този момент съществува опцията да се мери въздуха. Това, което би трябвало да вършим е да си вършим работата, сподели още ръководителят на правната комисия в Народното събрание.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР