Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това

...
Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това
Коментари Харесай

Първан Симеонов: С Криско в ИК, Манолова отправя директен апел към най-младите

Смятам, че борбата в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два тима - тимът на смяната и тимът на статуквото. В последно време обаче така наречен тим на смяната яде много пердах. Това съобщи в предаването ''Плюс-минус'' по Нова телевизия политологът Първан Симеонов.

По думите му посредством Криско в Инициативния комитет Мая Манолова насочва пряк зов към най-младите да гласоподават за нея.

Относно абсурда около БНР Симеонов уточни, че това не са приятни неща, които разделят политическия свят у нас.

,,Всичко е въпрос на тактичност и е мъчно да се каже кой ще завоюва. Факт е, че предизборната акция стартира от дълго време и от дълго време се разбра, че ще има сериозна борба. По този метод София се трансформира в поле за изява и на национално равнище, нищо че става въпрос единствено за един град'', разяснява социологът Анастас Стефанов.

Той добави още, че Слави Трифонов ще бъде фактор в обществено-политическите процеси на страната, когато се включи в политиката.

,,Казусът с БНР в действителност е много противен, изключително за властта, тъй като по този начин е принудена да влиза в пояснителен режим'', сподели в умозаключение Стефанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР