Смята се, че секса знаем ако не всичко, то много,

...
Смята се, че секса знаем ако не всичко, то много,
Коментари Харесай

Най-интересните факти за секса

Смята се, че секса знаем в случай че не всичко, то доста, само че въпреки всичко намират се обстоятелства, които не престават да учудват. Това прелестно занятие има още доста неразкрити тайни, написа БГНЕС.
Неизчерпаема е тематиката за секса и всяка година учените попълнят тази област от човешкото знание с нови удивителни данни. Предлагаме няколко забавни обстоятелството, които нищо чудно да прозвучат като изобретение за някои.
1. Женската богомолка не може да прибегне до сексуален контакт с мъжката, до момента в който той „ има глава на раменете си ”. Именно затова, с цел да стартира секса женската фрагмента главата, с цел да се прояви богомолския сътрудник „ като мъж ”.
2. Съгласно статистиката най-хубавият и запаметяващ се секс се случва не в леглото, а в колата.
3. Установено е, че единствено делфините и хората избират секса освен за размножаване, само че за наслаждение.
4. Плъховете могат да се сношават 122 пъти на час.
5. След редица проучванията учените ясно открили, че мъжете се възбуждат от аромата на лавандула и миризмата на тиква. Така че в случай че момъкът не обръща никакво внимание, използвайте тоалетно мляко или сапун от лавандула и той няма да разбере по какъв начин ще се озове в обятията ви.
6. Лъвът се сношава 50 пъти дневно, в този момент би трябвало да е ясно за какво го назовават царя на зверовете.
7. Най-големия съкровен орган в света има синия кит.
8. Ако сте не запомнили какво е това сексът, заминете за Гърция. Всички знаят, че гърците, за разлика от другите нации, най-вече се занимават със секс. А какво друго да вършат при толкоз море, слънце, плажове и удобни условия.
9. Гръцките мъже обаче са били наказвани в древността за изневери, макар че по природа да горещи мъже. На мъж, който е изневерил на жена си, му вкарвали в задните елементи репичка. Историците обаче не прецизират какъв брой време наказването би трябвало да остане там.
10. Орлите са горди птици и вършат секс напряко по време на полет. Именно поради това постоянно се случва двойките да паднат на земята и за жалост, неведнъж това рухване е съдбовно. Така че сексът надалеч не всеки път е безвредно занятие.
11. Оргазмът при свинята трае цели 30 минути. Как единствено й е провървяло!
12. Най-продължителният оргазъм е бил засечен от американски учени. Той траел 43 секунди.
13. Мъжете, които не пушат, отделят на половия си живот два пъти повече внимание от пушещите мъже.
14. През целия си живот мощния пол отделя към 15 литра сперма. Не е кой знай какъв брой доста.
15. При дамите единствено 1% от 100 стигат до оргазъм от милувки и игри с гърдите. Вероятно за мъжа е потребно да знае това, само че въпреки всичко то не е задоволително и най-често се постанова в допълнение да се потруди.
И най-важното – за секса може да се приказва безпределно, само че най-добре е да го вършиме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР