Смята се, че около 60 000 лева ще са загубите

...
Смята се, че около 60 000 лева ще са загубите
Коментари Харесай

Колко ще загуби Емилия от пропуснатите участия?

Смята се, че към 60 000 лв. ще са загубите на фолкпевицата Емилия от пропуснатите участия, написа в. "България Днес ".

Изпълнителката постави паузата на професионалните си изяви за неустановен интервал от време, което съществено ще се отрази на финансовото ѝ положение. Само за този месец Емилия ще е на минус 60 бона, тъй като са анулирани над 10 нейни участия. Тя пропусна и сезона на абитуриентските балове, за който трябваше да прибере спомагателни възнаграждения.

Причината за насилствения отпуск на звездата е извънредно неприятна. Тя катастрофира дружно с годеника си Жорж Башур на автомагистрала "Тракия ". При тежкия случай почина Феди, наследник на обичания ѝ мъж. 19-годишното момче карало автомобила, когато попаднали в сектор с вода и се преобърнали. Лекарите няколко дни се бориха за живота на Феди, само че той издъхна в столична болница.

След злополуката фолкпевицата изпадна в тежка меланхолия и изрично отхвърли на този стадий да продължи да пее. Емилия не можела да се забавлява, откакто единствено преди броени дни погреба доведения си наследник. Жорж също бил рухнал душевен и изпълнителката желала да е компактно до него в тези тежки моменти.

"Поради стеклите се условия ВСИЧКИ авансово поети задължения и всевъзможни обществени изяви на ЕМИЛИЯ са прекратени за безграничен интервал ", беше обявено на формалната страница във фейсбук на фолкпевицата.

Митко Пайнера показал цялостно схващане към обстановката и декларирал на Емилия, че може да отсъства за толкоз, колкото ѝ е нужно да преодолее тъгата. Той също ще понесе финансови загуби от нейното отдръпване, защото огромна част от хонорарите ѝ остават за продуцентската компания. Фирмата понася и други загуби, тъй като сега огромна им звезда Преслава също не върви по участия, защото е в напреднала бременност. ДесиСлава е в майчинство от декември, когато роди момче, и също не може да е потребна на компанията с финансови приходи. Джена също беше в дълга отмора, като към този момент последователно стартира да наваксва с участията.

Въпреки заплетената обстановка Пайнера изцяло поддържа Емилия в този сложен за нея житейски миг.

Засега фолкпевицата изрично отхвърля всевъзможни публични изяви, като не желае и да приказва за нещастието. Единствената ѝ интензивност е в персоналния ѝ профил във фейсбук, където споделя остарели фотоси отпреди няколко години. На фотосите тя наподобява щастлива и усмихната, само че настоящи фотоси не е разгласила. За последно тя беше снимана на погребението на Феди, където се виждаше какъв брой тъжи почерненото семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР