Смята се, че около 100 000 руски войници се намират

...
Смята се, че около 100 000 руски войници се намират
Коментари Харесай

Германия се гаври с Украйна: Предлага на украинците 5000 военни каски

Смята се, че към 100 000 съветски бойци се намират на границата с Украйна. Докато страни като Съединени американски щати и Англия изпратиха военна техника на Украйна, Германия очевидно не желае да изпрати съоръжение, съобщи CNBC, цитира news.bg.

Предложението за каски, направено в сряда, беше осмяно от някои украински фигури. Кметът на Киев Виталий Кличко да вземем за пример го назова " смешка " и съобщи, че то го е оставило " без думи ".

" Поведението на немското държавно управление ме оставя без думи. Министерството на защитата явно не е осъзнало, че сме изправени пред съвършено оборудвани съветски сили, които могат да стартират нова инвазия в Украйна когато и да е ", сподели той пред вестник Bild.

" Каква поддръжка ще изпрати Германия идващия път? ", попита той. " Възглавници? "

Министърът на защитата на Германия Кристина Ламбрехт разяснява, че Берлин дава отговор на молба за военно съоръжение, по-специално за каски. Вестник Bild също заяви, че немското държавно управление е получило молба за помощ от Украйна, в която се показва потребността от 100 000 бойни каски и жилетки.

По-рано Германия съобщи, че ще достави на Украйна изцяло оборудвана полева болница, само че немските публични лица не наподобяват склонни да изпратят повече отбранителни оръжия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР