Смята се, че нещата, които починалият често е използвал през

...
Смята се, че нещата, които починалият често е използвал през
Коментари Харесай

Защо не трябва да се носят дрехите на починал човек

Смята се, че нещата, които умрелият постоянно е употребявал през живота си, съхраняват силата му
Има вярване, съгласно което не би трябвало да се носят движимостите на умряли хора, изключително на родственици. Смята се, че облеклото, което е принадлежало на умрелия, резервира в себе си негативна сила, която може да бъде предадена на други хора. Роднините и околните хора на в миналото живия човек са най-податливи на отрицателното влияние.

Нещата на мъртвите хора съхраняват силата

Смята се, че нещата, които умрелият постоянно е употребявал през живота си, съхраняват силата му. Има случаи, когато часовникът стопира сега на гибелта на човек, домакинските уреди се счупват след погребението, те носят особена сила - силата на гибелта. Нещата на умрелия не могат да навредят доста на хората, които стартират да ги употребяват, само че също по този начин нямат и позитивен резултат. Просто казано, нещата на умрял родственик не носят шанс.

На кого да подарите облеклата на умрял родственик

Можете да раздадете облеклата на умрял родственик на изцяло непознати, които не са познавали умрелия през живота си. Препоръчително е да извършите това едвам след четиридесетия ден след гибелта. Именно тогава връзката сред душата и предметите от земния живот на човек стартира да изчезва. Енергията на гибелта няма да има толкоз мощен резултат върху външни хора, само че може да навреди на близки родственици и другари.

Трябва да сте изключително деликатни с нещата, направени от естествени материали - те най-добре могат да поемат силата на умрял човек.

Какво да вършиме с бижутата

Естествено, никой няма да даде и още повече да изхвърли скъпи бижута, останали след гибелта на родственик. Трябва обаче да знаете, че златото и среброто дълго време са в положение да съхраняват информацията и силата на индивида. Между другото, това се отнася основно за бижута, които са били върху умрелия сега на неговата гибел. Ако баба ви още до момента в който е била жива ви е дала пръстена, който е унаследен в фамилията, тогава няма да ви навреди. Можете умерено да го носите, без да се страхувате от отрицателни последствия.

Ако въпреки всичко желаете да носите бижута, които са били на умрелия по време на гибелта, най-добре е да ги измиете със солена вода, след това със светена вода, с цел да неутрализирате отрицателната сила колкото е допустимо повече. Добре е да се четат молебствия неведнъж върху тях.

Как да премахнете негативната сила от облеклата на умрял родственик

Има метод, който ще помогне за обезвреждане на негативната сила на умрял човек, оставена върху облеклата му. Накиснете облеклата на умрелия в солена вода в продължение на няколко часа, а по-късно да ги изплакнете добре, изсушете ги и ги изгладете деликатно.

Този способ обаче не е ефикасен във всички случаи. Понякога силата на умрял родственик е толкоз мощна, че нито един обред не е в положение да я отстрани.

За изчистване на движимостите на умряли хора също по този начин може да се употребява Рейки сила. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР