Смята се, че Бианка Чензори е притеснила семейството си с

...
Смята се, че Бианка Чензори е притеснила семейството си с
Коментари Харесай

Семейството на Бианка Чензори е призовано да „организира интервенция“, за да се справи с поведението на Кание Уест - експерт

Смята се, че Бианка Чензори е тормозила фамилията си с брака си с Кание Уест и един специалист сподели, че могат да провеждат намеса за справяне с нейното „ нездравословно държание “.

Откакто се омъжи за спорния рапър, Бианка претърпя цялостна промяна. 29-годишната в миналото предпочиташе дълга коса и рокли с флорални щампи, само че в този момент се промени към по-разголен тип. Смята се, че Кание стои зад смяната и има лист със строги правила, които Бианка би трябвало да съблюдава.

След като Бианка заряза бельото си и облече транспарантен дантелен чорапогащник на среща с Кание по-рано тази седмица, един специалист допусна, че тя " има потребност от интервенция ". Експертът по връзките Луела Алдерсън в този момент разкри по какъв начин може да наподобява тази интервенция и сподели пред The ​​Mirror, че ще включва фамилията на Бианка.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Огледало Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кание Уест и Бианка Чензори „ провеждат диви празненства цяла нощ в пищнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР