Смяната на сезоните, цикличните месечни промени в начина ни на

...
Смяната на сезоните, цикличните месечни промени в начина ни на
Коментари Харесай

Искаш ли косата ти да е по-гъста с 28 хиляди нови косъма? Имаме рецептата!

Смяната на сезоните, цикличните месечни промени в метода ни на живот, храненето и гените, които наследяваме от нашите родители, са разнообразни аргументи за косопада.

В сезона на дейната промяна на косата, множеството от нас (и мъже, и жени) постоянно се тормозим от огромното количество, което губим.

Лесно може да се забележи и леко „ просветване “ на сектори на главата, изключително в региона на бретона и слепоочията.

Това демонстрира единствено едно – косата страда и има потребност от помощ!

Но преди да ви дадем рецептата за по-гъста коса, дано обърнем внимание на самия градеж на косъма.

Това, което ние назоваваме коса, в действителност е „ върхът на айсберга “ - крайният резултат от процеси, които протичат вътре в скалпа, под повърхността на кожата.

Косменият фоликул е коренчето на нашата коса, „ посадено “ на няколко милиметра вътре в кожата. Той се подхранва, също както растенията, от питателните субстанции на своята „ почва “ - нашият организъм.

За блестяща здрава коса е нужно да даваме на организма си хранителни субстанции, минерали и витамини, с цел да подсигуряваме здравето на космения фоликул.

Другият фактор е качеството на самия корен на косъма. Ако е здрав, от него могат да „ излизат “ повече на брой и по-здрави косъмчета.

Ако здравето на космения корен е нарушено, растежът на космите се забавя, а самата коса излиза тънка и вяла.

„ Околната “ среда на нашата коса – кожата на скалпа, също е значимо да е в положително здраве. Скалпът не би трябвало да е нито прекомерно лоен, нито прекомерно изсъхнал.

Неговото положение се дефинира също от вътрешни и външни фактори, върху които обаче ние имаме въздействие.

Богатият на омега-3 мастни киселини, селен и витамини А и Е, хранителен режим ще ви помогне да подхраните косата си.

Добрата вест е, че особено за косъма, косменият фоликул и скалпа може да се погрижите с композиция от вярно подбрани качествени артикули с потвърдена формула.

Такава композиция се предлага от швейцарската марка Revalid . Учените от лабораториите са създали патентован комплекс от молекули, нар. Redensyl®, който влияе на клетките на космения фоликул, виновен за растежа на косата. Иновативната съставна част Redensyl®, се състои от две патентовани молекули DHQG и EGCG2, получени от дестилат на иглолистното дърво лиственица и от листата на зелен чай. Двете обособени съставки задейства разделянето на стволовите кафези на космените фоликули и понижават възпалението на скалпа. Научно потвърдено е, че Redensyl® подтиква растежа на косата, като в същото време понижава косопада.

Клинично проучване* потвърждава, че Redensyl® има ориентиран резултат върху стволовите кафези на космените фоликули, които са източник на нова коса.

* В двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично изследване под наблюдаване на подготвени кожни лекари, половината от които са 26 мъже с плешивост (степен 3 до 4) на възраст от 18 до 70 са получили формула с 3% Redensyl®

„ Лилавата серия “ Revalid съдържаща Redensyl® се състои от два продукта – подтикващ шампоан и Regrowth serum.

Активните съставки на серума проникват в косъма, откакто сте се погрижили за почистването на скалпа със подтикващ шампоан Revalid .

 Revalid Revalid

Стимулиращият шампоан съдържа патентованата формула за напредък, пантенол и дестилат от пелин от Швейцарските Алпи.

 Revalid Revalid

За да реализираме положителни резултатите се предлага шампоан и серум Revalid да бъдат употребявани в границите на най-малко 6 седмици.

Така ще проведете цялостна терапия на косата и може да очаквате да израснат до 28 хиляди НОВИ косъма. Не е по никакъв начин малко, нали?

Просто бъдете непрекъснати. Revalid ще свърши останалото!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР