Смяната на модела започва със смяна на ЦИК, на политиците

...
Смяната на модела започва със смяна на ЦИК, на политиците
Коментари Харесай

Стойнев: Смяната на модела започва с различен състав на ЦИК

Смяната на модела стартира със промяна на ЦИК, на политиците в тази зала и на кметовете на локалните избори. Това сподели заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев по време на дебата по избора на управление на ЦИК.
Той акцентира, че изборът на нов състав на ЦИК е крачка към съответната политическа цел на Българска социалистическа партия – промяна на модела.
„ Много бързо забравихме по какъв начин ръководещата коалиция не желаеше да се съблюдава закона. Бяхме очевидци на едно политическо гънене от заран до вечер по малките екрани, когато едни и същи хора обясняваха, че няма потребност да се трансформира ЦИК, на идващия ден твърдяха тъкмо противоположното.
Считаме това за непрофесионално, аморално. Такъв е хаосът, в който живеем “, съобщи Стойнев. Той разгласи, че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да е непременно в Народното събрание при сходен дневен ред, в който се изслушват министри всяка седмица.
Странно е, когато българският парламент и българските народни представители нямат задоволително законопроекти “, разяснява Стойнев.
Той обърна внимание, че Законът за обществените финанси е трябвало да бъде гледан преди бюджета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР