Смяната на касовите апарати е сред най-горещите теми през последните

...
Смяната на касовите апарати е сред най-горещите теми през последните
Коментари Харесай

Ако си купувате касов апарат, нека да е на Дейзи Тех

Смяната на касовите апарати е измежду най-горещите тематики през последните месеци у нас, а разпадането на връзката на някои устройства със сървърите на Национална агенция за приходите отпреди дни добави в допълнение напрежение по тематиката. Представителите на бизнеса са обезпокоени и се постанова въпросът: какво фискално устройство да си изберем, с цел да нямаме сходни проблеми в бъдеще?

От българския производител на касови апарати Дейзи Тех показаха пред наш публицист, че проблемите със свързването с Национална агенция за приходите не са следени при техни устройства и те са работили безотказно. Това се удостоверява и от търговци, употребяващи модели на компанията.

" Дейзи Тех е софтуерна компания с обичаи, която влага към този момент над 20 години в нововъведения, и е измежду първите производители на касови апарати и ПОС системи в България. Затова и доста проблеми, следени при други разработчици на такива устройства, не се срещат при нас. В добавка ние имаме и дългогодишни обичаи в създаването на мобилни устройства. Създатели сме и на първия български джобен компютър. Опитът и експертизата ни в тези области ни нареждат доста добре за модерната епоха, в която касовите апарати споделят непосредствено с Национална агенция за приходите чрез онлайн връзка. Ние сме единственият производител в България, който има дълготраен сполучлив опит и на 3 други европейски пазара със сходна система за изпращане на касови бележки в действително време - Чехия, Словения и Хърватска " - показват от екипа на Дейзи Тех.

Според бизнесмени, употребяващи от дълго време касовите апарати на компанията, нейните модели се отличават с безпроблемна работа и улесняват процеса на продажби. При тях не се следят индустриални недостатъци, които биха могли да застрашат работата. Освен това батерията на апаратите на Дейзи Тех устоя доста повече спрямо тези на конкуренцията. Затова компанията е и единствената на пазара, която дава цели 4 години гаранция на батерията на моделите Compact, до момента в който при другите производители тя е едвам една година.

Повечето модели на българския производител №1 са леки и компактни, имат огромни и комфортни бутони, подсветка, могат да се носят на всички места и се употребяват извънредно елементарно. Здрави са и корпусът им не може да се счупи елементарно - проблем, който би оставил компанията без устройство за продажби.

Мобилното покритие на апаратите на Дейзи Тех също е на доста положително равнище - фактор, който с влизането в действие на новата Наредба 18 на Национална агенция за приходите е от основно значение за всеки касов уред. Всички модели на Дейзи Тех са изцяло съвместими с условията на приходната администрация и са доста уместно решение, безапелационни са и консуматори, и специалисти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР