Смяната на главния прокурор не е правосъдна реформа. Оставката на

...
Смяната на главния прокурор не е правосъдна реформа. Оставката на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Смяната на главния прокурор не е правосъдна реформа

Смяната на основния прокурор не е правосъдна промяна. Оставката на Гешев се желае от българското общество от 2020 година И ГЕРБ, и Движение за права и свободи бяха упреквани, че го пазят. Така, че в случай че се работи на чиста успеваемост, което е може би най-хубавото в цялата тази каша в страната, това е прекрасен ход. И ненапълно е занимателно по какъв начин ПП-ДБ изпаднаха в психическа драма и като че ли сега потеглиха да пазят Гешев, единствено и единствено да не бъде махнат, тъй като ГЕРБ може да го създадат. Това съобщи в ефира на Тошко Йорданов от " ИТН ".

" В такива обстановки би трябвало да се гледа крайната цел, а не кой ще я свърши. Така или другояче без някакво болшинство и съгласие по тематиката очевидно не става. Нямам никаква визия за какво ГЕРБ го вършат сега ", изясни Йорданов.

По думите му, 3 години напън върху прокуратурата и публичен напън върху личността на Иван Гешев, няма по какъв начин да не дадат в един миг резултат. От 2 години страната е в патова обстановка - няма ръководство, няма съгласие, гласоподавателите излъчват такива сигнали, тъй като се вижда какво е наличието на Народното събрание.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР