Смяната на един главен прокурор с друг не е реформа.

...
Смяната на един главен прокурор с друг не е реформа.
Коментари Харесай

Арман Бабикян : Смяната на един главен прокурор с друг не е реформа

Смяната на един основен прокурор с различен не е промяна. Радвам се, че три години по-късно госпожа Мария Габриел е видяла, че има проблем с Иван Гешев, само че това е единствено върхът на пирамидата. Срещата на ГЕРБ с „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България “ е ход (ПП-ДБ), който Борисов е задължен да направи, с цел да има късмет партията му да е отпред на кабинет. Така ще се развържат ръцете му и Борисов може да завоюва благоволението на доста сили и сътрудници от евроатлантическата общественост. Това съобщи в ефира на БНР пиар специалистът и някогашен народен представител.

Според него, на ПП-ДБ ще се наложи да създадат обществена прегръдка с ГЕРБ, поради дългата им битка за правосъдна промяна, само че това не им дава никакъв политически небосвод.

„ Иван Гешев получи депеша и след визитата в Турция отпътува за Съединени американски щати. В момента още не знаем какво прави там, може би е отишъл да опише каквото знае, а той знае доста. Може би приготвя идващия основен прокурор – той ще е на същите държатели на тази властова позиция и това няма да докара до промени в България “, сподели пиар специалистът.

" Днешното изявление на президента Румен Радев по адрес на Мария Габриел е малко необичайно, поради високата оценка за нея, която даде неговият министър председател Гълъб Донев ", добавя Бабикян.

От думите му се разбра, че в никакъв случай няма да имаме държавно управление на „ Възраждане “, по тази причина във външнополитически проект когато и какъвто и кабинет да бъде формиран, той ще насочи България към вярната посока.

Бабикян акцентира, че сега има два неверни хода: единият е ПП-ДБ да се прегърнат с олицетворението на режима, който българският народ отхвърли; другият вид е „ да върнат сполучливо втората опция на Борисов “.

Той отхвърли стабилността да е настоящ приоритет за страната („ непоклатимост е обичан приоритет на всеки деспот “), а влизането н еврозоната и Шенген по този начин или другояче ще се случи, въпросът е с каква скорост. Хората, които стачкуваха срещу Борисов, желаеха рационализация на страната, битка срещу мафията и корупцията. Партиите, които си разрешиха да влязат в терена на ГЕРБ - губят.

„ Всички които, поддържаха Политическа партия и Демократична България и тези, които не гласоподаваха, заслужават почитание, тъй като все пак не престават да се надяват и да упорстват за по-добри промени на България “, допълва Бабикян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР