Смяна на собствеността в не стои на дневен ред“. Това

...
Смяна на собствеността в не стои на дневен ред“. Това
Коментари Харесай

Сираков: „Смяна на собствеността не стои на дневен ред“

„ Смяна на собствеността в не стои на дневен ред “. Това съобщи притежателят на мажоритарния дял акции в клуба Наско Сираков. Сираков приказва на конференция, отдадена на.

„ От „ Юнайтед Груп “ излязоха с декларацията и обясниха всичко. Аз няма какво повече да прибавя. Ако на някой му минава през главата, че повеждам секрети договаряния и сделки за Левски, значи доста малко ме познава. В момента, в който има какъвто и да е диалог за собствеността на Левски, цялата синя общественост ще бъде осведомена. Затова споделих, че не стои на дневен ред. Ние се готвим за зима, а в случай че пристигна лято, добре е пристигнало “, сподели Сираков.

„ Поради тежкото завещание, което заварихме, клубът към момента не може да се каже, че е изцяло избавен. Затова тази акция ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух “, разяснява изпълнителният шеф Ивайло Ивков.

„ Наред с другите ни начинания, би трябвало да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба. Тази акция ще бъде и избор на доверие по какъв начин се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде ориентирана в услуга на притежателите на членски карти, с помощта на новите ни партньорства. Искам да благодаря и на одобрените ни сътрудници. През последната година демонстрираме, че при вярно ръководство този клуб може да се самоиздържа в един миг. “ добави Ивков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР