Смядово. В община Смядово е изграден един отличен капацитет, като

...
Смядово. В община Смядово е изграден един отличен капацитет, като
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, ГЕРБ: Разликата в развитието на общините Смядово и Велики Преслав е много сериозна

Смядово. В община Смядово е построен един отличен потенциал, като резултатите от работата на кмета Иванка Петрова и екипа й са забележими. С поддръжката на европейската взаимност, с поддръжката на българското държавно управление, с поддръжката на народните представители и всички симпатизанти и членове, тези политики съумяват да се осъществят и да стигнат до хората. За страдание, не можем да кажем същото за община Велики Преслав, която несъмнено има потребност от смяна. Това съобщи в Смядово зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията. Там той се срещна с жители, членове и симпатизанти на ГЕРБ.
„ Днес ние можем без терзание да се надигнем против своите гласоподаватели освен тук, в Смядово, само че и в цялата страна и намерено да приказваме с тях какви задължения сме изпълнили. Това е силата на ГЕРБ – работата лице в лице с хората и действителните резултати от нашата активност. Именно нашата най-голяма мощ е слабостта на Българска социалистическа партия. Те нямат с какво да се похвалят и по тази причина единственото, което им остава – е да разрушават “, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.
„ По време на ръководството на ГЕРБ в никакъв случай не са спирани еврофондовете. За страдание, не можем да кажем същото за Българска социалистическа партия, а европейските средства са основни за развиването на българските райони. Наскоро Екологичен потенциал утвърди рекордно висок бюджет от 18 милиарда лева за България в интервала 2021 – 2027 година Тези средства ще отидат в българските общини и ще обезпечат европейски образ на другите обитаеми места “, сподели Цветанов.
Зам.-председателят на ГЕРБ изясни, че през днешния ден страната е постоянна, икономическият напредък е висок, приходите порастват, а безработицата доближи рекордно ниски равнища. „ Всичко това е с помощта на сполучливото ръководство на премиера Борисов. Ето за какво на 26 май ние би трябвало да подкрепим държавното управление в напъните му да подсигурява дълготраен държавен разцвет “, прикани Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР