Смядовчанката се кани да бойкотира поредна изява на продуцентите си

...
Смядовчанката се кани да бойкотира поредна изява на продуцентите си
Коментари Харесай

Галена Пак Сърдита На Преслава, Отново Ще Бойкотира Концерта

Смядовчанката се кани да бойкотира поредна изява на продуцентите си от „Пайнер“. Галена обмисля да не се появи на сцената в зала „Арена Армеец“ във връзка 17-ия рожден ден на фирмената телевизия „Планета“. Причината – Преслава се завръща след майчинство и още веднъж ще бъде огромната звезда. Концертът е на 4 декември, а малко повече от месец преди събитието Галена още не е удостоверила публично присъединяване си.

„Галена се стягаше да закрие концерта, тъй като е най-успешната певица в чалгата през последните 2-3 години. Но Преслава разгласи изненадващо, че стартира да пее единствено месец след раждането си. По заслуги тя още веднъж придобива правото да закрие концерта, което накара Галена безусловно да побеснее. Затова и евентуално в този момент е решила да държи в незнание до последно уредниците – ще се появи ли, няма ли да се появи. Това е тъкмо в неин стил“, разкриха пред „България Днес“ съществено осведомени източници от чалга средите.

„Преслава удостовери присъединяване си в звездния тим на „Пайнер“, който ще показа най-големите шлагери в попфолка на 4 декември в зала „Арена Армеец“. Това ще бъде завръщането на огромната концертна сцена на изпълнителката, откакто стана майка на дребната Паола в средата на септември. Но най-нетърпеливите почитатели ще могат да я видят на клубната сцена още този месец. В София и Пловдив са първите музикални срещи с Преслава и това ще се случи на 18 и 19 октомври. Явно любовта към музиката и публиката са огромен тласък за певицата бързо да влезе във форма след раждането и още веднъж да бъде дружно с феновете си“, оповестиха в публично известие от музикалната компания.

За Галена няма нито и ред, а продуцентите й отхвърлят да разкрият детайлности към другите участници в музикалното събитие. Вероятно следва спомагателна селекция.

Преслава и колежката й дълги години бяха най-хубави приятелки, само че дружбата им внезапно рухна. Двете се скараха поради награди и статуетки, като преди години Галена не се появи на гала, без да предизвести никого. Дрязгите сред двете продължиха задочно посредством изявления и напрежението продължаваше да ескалира. Особената конюнктура принуди Митко Пайнера да взема фрапантно решение и да анулира раздаването на премиите. Вече втора години няма приз за най-хубава певица, няма го и остарялото напрежение.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР