Смущаващо големи устни, гърди - подарък за абитуриентската, малък чип

...
Смущаващо големи устни, гърди - подарък за абитуриентската, малък чип
Коментари Харесай

Едва 1/3 от българите смятат, че естетическите корекции правят жените по-красиви

Смущаващо огромни устни, гърди - подарък за абитуриентската, дребен чип нос и лице, на което надали личат естествените черти- това ли е фантазията на младите девойки в този момент? Все по-достъпни и търсени услугите на пластичните хирурзи и центровете за хубост като да се чака да са наложителни за всяка уважаваща себе си жена. Майки, които наподобяват по-млади от дъщерите си, или девойки на съвсем детска възраст, с тип на холивудски звезди, мъже с опънати бръчки и повдигнати скули- гледки, които даже към този момент не ни изненадват. Какви са настройките на българите към естетическите интервенции изследва организация по поръчка на 24 часа.

Близо 900 хиляди българи биха трансформирали нещо във външния си тип , 60 % не утвърждават естетическите корекции.74% считат че актуалните девойки прекаляват с естетичната интервенция, а  62 на 100 даже настояват че те не би трябвало да им бъдат разрешени. С увеличението на възрастта се усилва делът на хората, които не утвърждават  намеса във външния тип. 27% от своя страна показват утвърждение към естетическите интервенции.
 Борисов не помни за Радев 23 авг 2022 | В специфична конференция, излъчена от централата на ГЕРБ, някогашният министър председател Бойко Борисов нападна " Продължаваме...
Ясно от данните на изследването се вижда, че  по всеки един въпрос мненията на другите генерации радикално се разграничават . Най-младите, в по-малки дялове, възприемат негативно естетическите корекции, до момента в който по-възрастните са доста по-консервативни към актуалните способи за разкрасяване.  56% от хората на възраст 18-29 година утвърждават естетическите корекции. Делът на дамите, които дават отговор позитивно на този въпрос, е по-голям от делът на мъжете (30% на 24%). Данните демонстрират, че живеещите в Столицата в по-голяма степен не утвърждават естетически интервенции за сметка на живеещите отвън София.



Кой постанова тези тенденции  съгласно изследването?

76% от хората са съгласни, че естетическите корекции се постановат от известни лица. Същият дял (76%) са съгласни и с изказванието „ От естествената хубост по-хубаво няма “ . Едва 35% от хората са на мнение, че естетическите корекции вършат дамите по-красиви, а 52% не споделят това мнение

76 % считат, че фолк певиците постановат критериите за хубост в българското общество , следвани с 56 на 100  от международните звезди. Инфлуенсърите са с 37 %  като облици налагащи актуалните критерии, като те са най-влиятелни при най-младите.

60% от българите са на мнение, че естетическите корекции вършат дамите еднотипни . Като с това изказване в по-голяма степен са съгласни дамите, за сметка на мъжете. Едва 16% от българите показват, че биха трансформирали нещо в своя външен тип. По отношение на интимния сътрудник 22% биха го подкрепили, в случай че желае естетическа промяна, а 65% не са склонни да го създадат.

Уголемяването на устните в максимален дял среща негативно отношение измежду хората (78%) , следвано от промяна на носа без здравна нужда (74%). Високи дялове на отрицание се открояват и във връзка с пластични интервенции на лицето за разкрасяване( 67%) и увеличаване на гърди (63%). С по-ниски дялове на негативно отношение са слагането на изкуствени мигли (56%), както и изкуствено удължение на коса (52%).

*Проучването е направено сред 5 и 12 юли от организация " Тренд " по поръчка на вестник " 24 часа ".

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР