Смразяващи кръвта заплахи се сипят върху задържания Стоян Владев на

...
Смразяващи кръвта заплахи се сипят върху задържания Стоян Владев на
Коментари Харесай

Всички сипят смъртни заплахи срещу извратения баща, насилвал малката си дъщеря

 Смразяващи кръвта закани се сипят върху арестувания Стоян Владев на стената на персоналния му фейсбук профил. Коментарите са стотици, а заканите страховити.

" Отвратителен гнусен човекоподобен отпадък! Дано ти причинят същото, което си предизвикал ти на почтеното си детенце. Извратена гад ", написа Мая Любомирова.

" Този в едно мазе гол по какъв начин майка го родила и двайсетина изгладнели плъха - такова наказване за теб, урод ", кълне Фани Стефанова.

" Нищожество. Не заслужаваш да си родител. Провали живота на една почтена душичка ", ужасена е Искра Секулова.

" Противен низък трагичен комплексиран плужек? Дано Господ те накаже ", надява се Теодора Шидерова.

" Дано си получиш заслуженото, изчадие! В пандиза никой не обича такива като теб, а в някои страни педофилите справедливо ви кастрират ", възмутена е Лилия Костова.

За непрекъснато остава в ареста 40-годишният преподавател и диджей Стоян Владев от Казанлък, добил печална популярност като българския Фрицъл. Мъжът е упрекнат, че редовно е изнасилвал малолетната си щерка в продължение на 3 година

За зверството на таткото се разбра в петък, когато бе арестуван и упрекнат за гнусното закононарушение. Жертвата е 13-годишната му щерка, а гаврата с нея стартира, когато момичето е едвам на 9 година, сочат данни на проверяващите.

Пред арбитър детето е разкрило, че за първи път таткото й протегнал ръка през май 2016 година, а последно през февруари т.г. в село Дунавци, допълват от прокуратурата. Стоян от дълго време е разграничен с майката на детето, само че той е припознал детето. Като татко той имал право да бъде дружно с дребната през почивните дни, когато се е възползвал полово от нея, разкриват проверяващи. Дълго време детето приемало като игра протичащото се. Накрая разказало на майка си. Жената в началото изпаднала в потрес, само че не след дълго подала сигнал до полицията.

При задържането си музикантът е направил частични признания, разпитани са подалата сигнала и потърпевшата, посочи наблюдаващият прокурор Таня Димитрова.

" В потрес сме от новината, че Стоян може да е протегнал ръка на щерка си. Добро усещане вършат като семейство. Момичето участваше с кукерския състав на село Дунавци. Много положително и възпитано дете. Абсолютно по никакъв метод не ми е минавало през мозъка, че се случва нещо неправилно. По-склонна съм да имам вяра, че има нещо друго, просто не го имам вяра това Стоян да е протегнал ръка на щерка си ", разкри Дарина Илиева от читалище " Светлина " в с. Дунавци, където бащата на насилника Илия Владев е в управата, написа България през днешния ден.

Срещу Стоян Владев в началото бяха повдигнати обвинявания от Районна прокуратура – Казанлък, за обезчестяване, по които оптималното наказване, което можеше да отнесе, е 8 година затвор. След преразглеждане на доказателствата станало ясно, че в част от случите, в които Стоян се гаврил с Поля, той употребявал мощ, с цел да принуди детето да се съвкупява с него. Това допуска по-тежко обвиняване, разкриват адвокати. Така в събота казусът бе стихотворец от Окръжна прокуратура - Стара Загора, а оттова се готвят да издигнат на таткото по-тежко обвиняване против Владев, за което може да отнесе и до 20 години затвор, разкриват проверяващи.

Стоян, който има висше музикално обучение от академията в Пловдив, даже за малко преподавал музика в казанлъшко учебно заведение. Познат е като ресторантски музикант - свирел на йоника, а майката на детето била певица. Преди време двамата имали общи участия в музикални стратегии. Сега се препитавал като диджей. Наскоро се преместил от Казанлък в родното си село Дунавци, където живеят родителите му Илия и Пенка Владеви. Сменил и адреса си в персоналната си карта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР