Смразяващи кръвта кадри се въртят в мрежата. На клипа войник

...
Смразяващи кръвта кадри се въртят в мрежата. На клипа войник
Коментари Харесай

Драматично ВИДЕО! Войник от Северна Корея бяга през границата, след като е прострелян пет пъти

Смразяващи кръвта фрагменти се въртят в мрежата. На клипа боец от Северна Корея е прострелян от неговите войни приятели, до момента в който се пробва да избяга от страната. Командването на Организация на обединените нации в Южна Корея популяризира видеото, а режимът на Ким Чен Ун бе упрекнат в нарушение на примирието, реализирано през 1953 година след края на Корейската война, стреляйки през границата, както и поради пресичането на Военната линия за демаркация, написа в. " Дейли мейл ". Войникът, чийто чин и идентичност се пазят в загадка, е бил откаран с американски боен хеликоптер до болница, след бягството си посред дъжд от патрони на 13 ноември.

Видеото е разграничено на пет елементи.

В началото му дезертьорът се вижда по какъв начин върви към демаркационната линия в джип, преди колата да заседне в канавка. Във втората част севернокорейски бойци се втурват към дезертьора, който продължава бягството си пеш.

В третатата част се виждат моментите, в които се нарушава примирието, когато бойците от Народната войска на Корея стрелят по дезертьора, като единият от тях пресича разграничителната линия.

В четвъртата част на клипа се вижда по какъв начин севернокорейски бойци се събират в група, с цел да решат какво да вършат. В последната част на видеото южнокорейски бойци се доближават към дезертьора и ги издърпват на безвредно място.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР