Смразяващ кръвта трилър Обратно броене повдига въпроса дали ни стиска

...
Смразяващ кръвта трилър Обратно броене повдига въпроса дали ни стиска
Коментари Харесай

„Обратно броене”: Стиска ли ви да разберете кога точно ще умрете?

Смразяващ кръвта трилър „ Обратно преброяване ” повдига въпроса дали ни стиска да разберем по кое време тъкмо ще умрем . В света на мобилните приложения, следящи трафик, финанси, здраве, фитнес и любовен живот, дали бихме конфигурирали приложение за гибелта?
 
Младата здравна сестра Куин ( Елизабет Лейл ) смъква приложение на телефона си , за което се твърди, че може да предскаже точния миг на гибелта на човек, до секундата. Когато приложението разкрива на Куин, че ѝ остават единствено два дни живот, тя не приема нещата съществено – все едно да повярва на приложение, което дава обещание, че за два дни ще отслабне с 5 кг. Но откакто открива неоспорими доказателства за действителни жертви на приложението, тя би трябвало да откри метод да се избави преди времето й да изтече и да я застигне орис, по-жестока и от гибелта.
 Обратно преброяване Форум Филм България
Обратно преброяване ” е провокативен трилър в най-хубавите модерни обичаи на жанра, който се концентрира върху наболялата тематика за зависимостта ни от телефоните , споделя Форум Филм България.
 
Режисьор и сценарист на „ Обратно преброяване ” е Джъстин Дек . Продуценти са Зак Шилър, Джон Рикард и Джон Морис . В функциите, с изключение на Елизабет Лейл, са Питър Фачинели, Ан Уинтър, Талита Бейтман, Тичина Арнолд, П. Дж. Бърн, Джордън Калоуей, Том Сегура, Чарли МакДермът и др.-->
 
„ Обратно преброяване ” за нас стартира от 25 октомври , когато филмът влиза в българските киносалони .
 Обратно преброяване Форум Филм България

 Обратно преброяване Форум Филм България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР