Смолян. За втора поредна година Общината организира турнир по тенис

...
Смолян. За втора поредна година Общината организира турнир по тенис
Коментари Харесай

За втора поредна година Атанас Тунев спечели „Купата на Община Смолян” по тенис на корт

Смолян. За втора поредна година Общината провежда шампионат по тенис за „ Купата на Община Смолян ”. Това оповестиха от пресцентъра на локалната администрация. Това оповестиха от Общината .Спортното събитие, отдадено на Националния ни празник, се организира на 2 и 3 март в Спортната зала “Величко Чолаков ”. В конкуренцията се включиха 30 състезатели на възраст над 14 години, които изиграха забавни мачове изпълнени с доста отигравания, почтени за експертите.
В самостоятелното класиране на шампионата по тенис, първо място завоюва Атанас Тунев, който за втора поредна година печели премията. Втори е Константин Диев. В класирането по двойки първи са Красимир Коруев – Атанас Тунев, а на второ място е двойката Кремен Красин – Димитър Овчаров.
Тенисистите бяха наградени от зам.-кмета Марин Захариев, който уточни, че шампионатът ще стане обичаен и ще се организира всяка година в чест на Трети март. По време на церемонията бяха изказани специфични благодарности към основния уредник на шампионата Христо Богомилов. Община Смолян обезпечи кетърниг и награди за тенисистите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР