Смолян. Център за изкуства За Родопите, РЦПППО - Смолян и

...
Смолян. Център за изкуства За Родопите, РЦПППО - Смолян и
Коментари Харесай

Благотворителен базар и представление в помощ на 15-годишния Александър ще се проведат в Смолян

Смолян. Център за изкуства „ За Родопите ”, РЦПППО - Смолян и РДТ „ Николай Хайтов ” канят на благотворителното зрелище „ Жълто ” на Центъра за изкуства и благотворителен коледен базар за събиране на средства за Александър. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

На базара ще се оферират коледни картички и сувенири, направени от деца със специфични потребности и техни другари за Коледния конкурс на РЦПППО - Смолян.

Детският театър „ Жълто ” ще се играе в зала 2 на РДТ „ Николай Хайтов ” от 18.00 ч. Препоръчителна цена на билета - 5 лева

Александър Сираков е на 15 години, диагностициран е с ДЦП, епилепсия и спастична пареза на краката. До този миг Александър е претърпял 12 интервенции, само че не може да върви, за родителите му е все по-трудно да го извеждат на открито, защото живеят в блок и би трябвало, да го придвижват на ръце през стълбите. Семейството се нуждае от мобилно устройство за нанагорнище на стълби за хора в инвалидни колички, по този начин животът на Александър ще е доста по-пълноценен тъй като няма да се постанова да стои вътре по през целия ден!
Община Смолян също благодари на уредниците за благотворителното събитие в помощ на Александър, за който се продава благотворително и Календара на община Смолян за 2022 година

За всички, които са без зелен документ, на входа на театъра ще бъдат обезпечени безвъзмездни бързи проби. Тестовете ще са годни единствено за деня на събитието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР