Смолян. Свлечена кална маса затруднява движението по пътя Пампорово –

...
Смолян. Свлечена кална маса затруднява движението по пътя Пампорово –
Коментари Харесай

Свлечена кална маса затруднява движението по пътя Пампорово – Стойките

Смолян. Свлечена кална маса затруднява придвижването по пътя Пампорово – Стойките, малко преди „ Малина “, заяви за Радио „ Фокус “ – Смолян дежурният в Областно пътно ръководство – Смолян. Сигналът е подаден от водач на рейс, пренасящ деца, който е на място и не може да премине поради наносите на пътя. Към мястото пътува екип на Пътната работа и неотложно ще се подхващат ограничения по разчистването пътя.
Заради проливния дъжд пътните настилки в региона са мокри и хлъзгави тук-там. Заради преваляванията и пресечения релеф на района е нараснала заплахата от падащи камъни и срутване на земни маси, по тази причина водачите би трябвало да карат деликатно и със съобразена скорост.
Движението по пътя Смолян – Мадан, при срутището на разклона за село Тикале се контролира със светофарна уредба и скоростта е лимитирана до 20 км/ч. Трафикът се реализира в дясната пътна лента. Заради пресечения релеф на района е нараснала заплахата от падащи камъни и срутване на земни маси по всички посоки в региона, по тази причина водачите би трябвало да карат деликатно и със съобразена скорост.
В град Смолян автомобилният трафик в края на работния ден е по-интензивен по централния бул. „ България “, прилежащите към него улици и кръстовища и по входно-изходните артерии на града. Улиците в града са мокри от проливния дъжд, който продължи към час. На места има наноси по улиците. Затруднено е придвижването по околовръстния път града, защото водата от дъжда към момента не се е отекла.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР