Смолян. Сухи и нормално проходими са пътищата в областта. Това

...
Смолян. Сухи и нормално проходими са пътищата в областта. Това
Коментари Харесай

Смолян: Движението по път ІІІ-866 Девин – Михалково при строителството на яз. „Цанков камък“ трябва да се осъществява с повишено внимание поради опасност от паднали камъни

Смолян. Сухи и обикновено проходими са пътищата в региона. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Смолян дежурният в Областно пътно ръководство – Смолян. Времето е слънчево и ясно, а температурите са позитивни. През нощта не са получавани сигнали за произшествия по пътищата в региона. Движението по пътя Смолян – Мадан при срутището на разклона за село Тикале се контролира със светофарна уредба и скоростта е лимитирана до 20 км/ч. Трафикът се реализира в дясната пътна лента. Заради пресечения релеф е нараснала заплахата от падащи камъни и срутване на земни маси по всички пътища в област Смолян, по тази причина водачите би трябвало да карат деликатно и със съобразена скорост. Пропаднали пътни банкети и пътни платна затрудняват придвижването по направленията Хвойна – Чепеларе – околност Рожен, Широка лъка – Девин, Рудозем – Бяла река, Рудозем – Смилян. Движението по път ІІІ-866 Девин – Михалково, в правата от новопостроения път при строителството на язовир „ Цанков камък “ се реализира с нараснало внимание заради заплаха от паднали камъни и свлечени земни маси върху платното за придвижване.
В Смолян пътните настилки са сухи. Автомобилният трафик в утринните часове е натоварен по централния бул. „ България “, прилежащите към него улици и кръстовища и и по входно-изходните артерии на града.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР