Смолян. Спортът е приоритет за нас и сме го доказали.

...
Смолян. Спортът е приоритет за нас и сме го доказали.
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Николай Мелемов, кандидат-кмет на Смолян: Спортът е приоритет за нас и сме го доказали

Смолян. „ Спортът е приоритет за нас и сме го потвърдили. Годишно към 1 млн. лв. се отпускат за поддръжка на базите, които са в извънредно положително положение “, съобщи пред представители на спортните клубове в Смолян претендентът за кмет на града от ГЕРБ Николай Мелемов. По думите му хората, които се занимават със спорт, на първо място го вършат със сърце и душа. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
„ Задача на общината е базите да са в положително положение, с цел да се основат условия за развиване на спорта. Поддържаме базите, тъй като това е наш дълг към децата и нашите съграждани. Така ще продължим и отсега нататък. Общината би трябвало да бъде по-ангажирана със самите клубове, само че всичко това би трябвало да става на кардинална основа. Този разговор сред общината и клубовете би трябвало да продължи. Нужно е и по-голямо ангажиране за развиването на самите спортисти. Аз съм сигурен, че откакто обновихме базите и изградихме нови, е нужно време, с цел да дойдат и резултатите. За мен е най-важно да има повече деца, които се занимават със спорт “, сподели Мелемов. Според него напъните на общината би трябвало да са ориентирани към обезпечаване на мира в базите, ред и дисциплинираност.
Мелемов показа част от листата на ГЕРБ за общински съветници – Денислав Костов, Васил Кутлев, Божидар Шуманов, Димитър Николов, Андриян Петров, Ангел Безергянов.
„ Проблемите, които решаваме, са човешки, а не партийни. Затова листата ни е с огромен % гражданска квота, младежи, ангажирани с развиването на общината “, добави кандидат-кметът.
„ Щастлив съм, че тези бази, които бяха в окаяно положение, през днешния ден оферират отлични условия “, съобщи Андриян Петров. Според него в този момент е нужно умно ръководство, което да търси и намира салдото сред другите клубове, тъй като всичко е направено за спортната общественост и за децата на града.
„ Открихме още една прелестна спортна зала в кв. „ Райково “ към гимназията. Има един салон на автотранспорта, който не се употребява. Искат се малко пари, с цел да се ремонтират съблекалните и залата може да се употребява за волейбол и баскетбол “, сподели Петров.
„ Разчитам на взаимоотношение сред вас и нас за непрекъснато да подобряваме изискванията за спорт с пълномощията, които имаме. Ние желаеме да създадем нужното, с цел да можем да се поздравяваме с триумфи и да възродим славата на спортните клубове в Смолян “, сподели Ангел Безергянов, който в миналия мандат бе началник на групата общински съветници от ГЕРБ в локалния парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР