Смолян. Собствениците на 20 бракувани и излезли от употреба коли,

...
Смолян. Собствениците на 20 бракувани и излезли от употреба коли,
Коментари Харесай

Смолян: Общината започна акция за премахване на излезлите от употреба автомобили, паркирани на общински терени

Смолян. Собствениците на 20 бракувани и излезли от приложимост коли, които са паркирани на терени общинска благосъстоятелност, получиха наставления да ги отстранен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Това се случи след инспекция от Община Смолян взаимно с ОДМВР. Органите на реда издираха притежателите, с цел да им бъдат връчени предписанията.
Собствениците на такива МПС е належащо да подхващат дейности за премесването им на терен, частна благосъстоятелност или да ги предават в центрове за разкомплектоване.
При несъблюдение, излезлите от приложимост МПС ще бъдат превозени до площадка за краткотрайно предпазване и разкомплектоване и на притежателите им ще бъдат налагани наказания, в размер от 300 до 1 000 лева
Съгласно Наредбата за ръководство на отпадъците в Община Смолян се не разрешава съхраняването на излезли от приложимост МПС на терени, общинска благосъстоятелност – тротоари, улици, площадки, публични паркинги, зелени площи и други Според Общината тези бракувани коли заемат паркоместа, пречат на придвижването и затрудняват компаниите за снегопочистване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР