Смолян. Шест нови полицейски автомобили получи Областна дирекция на МВР

...
Смолян. Шест нови полицейски автомобили получи Областна дирекция на МВР
Коментари Харесай

Смолян: Шест нови полицейски автомобили получи Областната дирекция на МВР

Смолян. Шест нови полицейски коли получи Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) – Смолян, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . Директорът на ОДМВР – Смолян ст. комисар Николай Димов сподели, че колите са разпределени по районни ръководства, като два са за Смолян и по един за Девин, Златоград, Мадан и Чепеларе.
„ Автомобилите са оборудвани с всички нужни механически средства за осъществяване на професионалните отговорности на полицейските чиновници. Имаме потребност от тези коли. Тази наша нужда беше оценена от управлението на Министерство на вътрешните работи и от общо 300 коли за страната, ние получаваме шест. Още през днешния ден ще бъдат закарани по районните ръководства и от на следващия ден ще бъдат включени в работата на ръководствата за реализиране на сигурността, публичния ред, противопоставяне на битовата престъпност, обходите в дребните отдалечени обитаеми места “, уточни ст. комисар Димов.
Той пожела безаварийно шофиране на водачите на новите полицейски коли и с тяхна помощ да пазят живота и здравето на чиновниците и жителите на област Смолян.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР