Смолян. С турнир по тенис на маса в Смолян приключиха

...
Смолян. С турнир по тенис на маса в Смолян приключиха
Коментари Харесай

С турнир по тенис на маса в Смолян приключиха проявите, посветени на Международния ден за противодействие на наркотиците

Смолян. С шампионат по тенис на маса в Смолян завършиха деянията свързани с отбелязването на 26 юни – Международен ден за противопоставяне на злоупотребата и незаконния трафик на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Спортът не е просто занятие за свободното време. Той е просвета и метод на живот. Спортните занимания от ранна детска възраст възпитават децата на мощен дух, дисциплинираност, самоконтрол и естетика.
Превантивно-информационният център по наркотични субстанции при община Смолян взаимно със Спортен клуб по тенис на маса „ Орфей “ – Смолян организираха тенис шампионат под мотото: “Не на опиатите “. Участие взеха и децата от Спортен клуб по тенис на маса- гр. Челопеч, заяви секретарят на центъра Мария Славчева.
Заради всичко казано дотук, наш дълг е да насърчаваме спортуването във всичките му форми още от ранна детска възраст, разяснява още Славчева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР