Смолян. С химните на България, на Европейския съюз и на

...
Смолян. С химните на България, на Европейския съюз и на
Коментари Харесай

Местни избори, 2019: ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в община Смолян

Смолян. С химните на България, на Европейския съюз и на Родопите стартира закриването на предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ в община Смолян в Родопския трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . Представени бяха претендентът за кмет на община Смолян Николай Мелемов, претендентите за кметове на седемте кметства в общината, в които ще се проведат избори, както и кандидатската листа за общински съветници.
Водачът на листата за общински съветници Марин Захариев съобщи, че за него е голяма чест и отговорност да води подобен мощен тим. „ През този месец дружно се срещнахме хората от обитаемоте места в общината и се убедих, че имаме експерти във всички посоки, които приказват на човешки език с нашите гласоподаватели и даже с нашите критици. Благодаря на вас - нашите последователи, които останахтеа положителни, справедливи и не се подадохте на провокации и показахте, че интелигентно и съзидателно може да се води акция. Знаем, че има доста работа за извършване, знаем и по какъв начин да я свършим с поддръжката на държавното управление, на регионалния шеф и нашите депутати и се надявам в неделя да създадем един рационален избор за положителното бъдеще на Смолян “, сподели още Марин Захариев.
Областният шеф на Смолян Недялко Славов съобщи, е приключват дружно поредна акция, която по традиция организират положително, с доста интензивни срещи с гласоподаватели в прям разговор и с поемането на ясни и реалистична задължения. „ Кампания беше скромна, не помпозна, без шумни тонколони, коктейли и грандоманщина. Кампанията изрично сподели, че идващия кмет на Смолян би трябвало да бъде Николай Мелемов, защото в акцията най-ясно се откроиха неговите преимущества. През последните пет години работим с него съвсем всекидневно и работихме по доста планове, които събориха стена от недоверието и присмехулството на нашити съперници. Те демонстрираха какъв брой е значимо положителното взаимоотношение с страната и положителната екипна работа. В ежедневната ми работа с Николай Мелемов, ми направи усещане, че е добър човек - радушен към проблемите на хората и не слага отдалеченост с гласоподавателите. Не можеш да се добър властник, в случай че не си добър човек “, акцентира Славов. Той означи, че екипът на Мелемов има три големи преимущества и те са, че са виновни към гласоподавателите, ясно ангажирани са за решение на техните проблеми. Второто преимущество, по думите на Славов е, че има добър административен потенциал за асимилиране на европейски стратегии, а точно те придават огромни промени в града и общината. Третотот преимущества на Мелемов и екипът му е, че зад тях стои ръководещата партия – народните представители и евродепутатите. „ Мога да посоча още 40 преимущества, само че дано с тези 43 изберем номер 43 на локалните избори и те да приключим още тази неделя “, прикани регионалният шеф нан Смолян Недялко Славов.
Народният представител от Политическа партия ГЕРБ Красимир Събев съобщи, че са на финала на предизборната акция, която обичайно са провели умерено и положително и са посочили, че акция не се прави единствено за един месец. „ Предизборната акция се прави от първия ден на избирането за кмет. Николай Мелемов сподели за осем години, че може да изкара общината напред, да промени живота в този град, да направи децата ни най-умните в страната “, сподели Събев и прикани на 27 октомври хората да гласоподават с бюлетина № 43.
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дарикткова съобщи пред присъстващите, че всички 43 и повече причини към този момент са казани. „ Аз ще си върна към предизборната акция, която завършва, тъй като е доста значимо градът да живее освен в акции. Ние в него ще се срещаме освен по време на акция и би трябвало да помним, че и след изборите ще се виждаме, ще се поздравяваме и ще живеем дружно и ще работим дружно. Ние успяхме да реализираме положителният звук в акцията, тъй като има граници, които не трябва да се минават и не е потребно да има персонални нападки един към различен “, означи доктор Дариткова. Тя добави, че макар огорчението си от предизборната акция в Смолян, има вяра, че хората правят оценка техните откровени старания и ценят това, което са постигнали. „ Като приказваме за смяна, тя би трябвало да бъде дружно изстрадана от всички нас. Защото вие с виновния си избор на 27 октомври, ще изберете тези, които ще трансформират живота ви. Само че какъв да бъде той и каква де е посоката на смяната, определяте вие и аз разгадавам, че тогава, като едно мощно гражданко общество ще поведем нашата община Смолян напред. На 27 октомври би трябвало да избирате с разсъдъка си, тъй като бъдещото на Смолян е във ваше ръце. Вярвам, че когато държавното ръководство, Народното събрание, региона и общината в Смолян са от една политическа мощ, това подсигурява, че нещата ще се случват по допустимо най-успешния метод “, означи доктор Дариткова. Тя посочи, че Политическа партия ГЕРБ е посочила, че може да носи отговорност да дейностите си. „ В дългите години, в които управляваме и страна, и община сме допускали неточности и сме подготвени да се поучим от тях. Ние постоянно сме покрай хората и се вслушваме в техния глас и считам, че в това е нашата мощ. В това е силата и на локалната власт и по тази причина разгадавам на победа за мощния тим на ГЕРБ “, уточни доктор Дариткова и прикани жителите на Смолян да гласоподават за претендентът на ГЕРБ Николай Мелемов, претендентите за кметове на обитаеми места от партията и претендентите за общински съветници.
Закриването на предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ в Смолян продължи с концерт на Дичо и Теди Кацарова.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР