Смолян. Пред пълна зала в Родопски драматичен театър в Смолян

...
Смолян. Пред пълна зала в Родопски драматичен театър в Смолян
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Листата на ГЕРБ и СДС за предстоящите избори за членове на Европейския парламент бе представена в Смолян

Смолян. Пред цялостна зала в Родопски трагичен спектакъл в Смолян бе показана листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните избори за членове на Европейския парламент, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян. На събитието участваха лидерът на листата Мария Габриел и претендентите Асим Адемов, Андрей Новаков и Марин Захариев, която е и зам.-кмет на Смолян, регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, някогашният евродепутат Владимир Уручев ръководителят на предизборния щаб Цветан Цветанов, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, националният представител доктор Красимир Събев, регионалният шеф Недялко Славов, кметовете на общините от Политическа партия ГЕРБ в област Смолян, жители и симпатизати от всички общини в района.
Пред присъстващите регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов съобщи, че 12 години са градили партията камък по камък, само че пък стабилно. „ Предстоящите избори са значими, тъй като всеки избор дефинира ориста на нашити деца и внуци за години напред. Днес сме сложени пред това да решим ориста на Смолян, България и другите обитаеми места. Нашето преимущество е, че в никакъв случай не лъжем, тъй като може да покажем какво сме създали, всичко, което се прави в област Смолян може да се види. Основната ни задача е да реализираме добра европейска среда на живот, с цел да може нашите деца да порастват тук “, разясни Мелемов. Той акцентира, че ГЕРБ е национална партия и през тези 12 години постоянно са били до хората, търсили са решение на проблемите им.
„ Успехите на ГЕРБ са с помощта на водача Бойко Борисов, тъй като с помощта на него България е пълновръстен и почитан сътрудник в Европейски Съюз. Без помощта на държавното управление няма по какъв начин да се вземат решение проблемите на дребните обитаеми места. За да наваксаме и работим с старания и темпове, няма по какъв начин без българското държавно управление. Едно главно изискване за нашия триумф е да има непоклатимост в България и устойчиво държавно управление, отпред с Борисов и по тази причина Европа ни има вяра. За да продължим по същия метод, доста е значима и вашата поддръжка, тъй като вие ни давате опция да реализираме тези неща “, уточни пред жителите Николай Мелемов.
Той акцентира, че тимът от претенденти за евродепутати от Политическа партия ГЕРБ е уравновесен и в него има умни работоспособни и човечни хора. „ Той е сплав от една страна от хора, работили като евродепутати, от потвърден еврокомисар и хора работили в българските общини и знаещи техните проблеми. За 12 години Владимир Уручев сподели по какъв начин би трябвало да работи евродепутата. Уверен, съм че в лицето на Марин Захариев той има заслужен и добър заместител. Работейки с него 8 години, той не се промени и ще бъде заслужен представител на Смолян и България в Европейския парламент “, посочи Мелемов. той добави, че няма по какъв начин да не благодари на Цветанов, който познава всеки човек във всяка община в региона. „ Без него, нашата връзка с държавното управление щеше да бъде доста сложна. Само дружно с хората можем да реализираме триумфи и да вървим напред. Ще продължим по същия метод да градим дружно България. Длъжни сме пред нашите децата и нашите внуци да работим и да градим европейско бъдеще “, сподели още Николай Мелемов.

Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР