Смолян. Общината започна ремонт и възстановяване на детските площадки. Това

...
Смолян. Общината започна ремонт и възстановяване на детските площадки. Това
Коментари Харесай

Смолян: Общината ремонтира и възстановява детски площадки, пейки и спортни игрища

Смолян. Общината стартира ремонт и възобновяване на детските площадки. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Подменят се изпочупени люлки и нарушена настилка, боядисват се пейки и дървените уреди. Сменят се развалени елементи и изгнили детайли. Ценните придобивки за децата са боядисани и освежени с цветни бои, които да основават въодушевление на децата. Ремонтират се и спортните стадиони.
Площадката до Каевското дере в кв. „ Райково " е изцяло актуализирана и ремонтирана. Поставена ѝ е ударопоглъщаща настилка. За страдание недобросъвестни хора са развалили към този момент част от оградата.
Напълно освежен е двора на читалище „ Балкански просветник “ в кв. „ Райково ". От управлението на културната институция показват, че мястото се е трансформирало същински парадайс. „ Нови пейки, нов Амфитеатър и нова детска къщурка. Как да не се наслаждения човек на това прелестно кътче в квартала ни. Обновеният двор е същински образец за това, че Община Смолян съумя да подсигури на жителите прелестни условия за отдих и занимания. Благодарим за грижата и своевременната реакция на кмета Николай Мелемов и пазим придобивките “, пишат с признателност от „ Балкански просветник “.
Община Смолян приканва жителите да се грижат и опазват площадките, на които играят децата ни, с цел да бъде прелестно на всички. За страдание детските площадки, пейките и кошчета стават непрекъснато обект на обири и похищения.
Ремонтите на детските площадки не престават и сега.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР