Смолян. Общината участва на Международната туристическа борса Ваканция и СПА

...
Смолян. Общината участва на Международната туристическа борса Ваканция и СПА
Коментари Харесай

Ефтима Петкова, Община Смолян: На Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо – 2019“ представяме брошура на български и английски за Момчилова крепост

Смолян. Общината взе участие на Международната туристическа борса „ Ваканция и СПА Експо – 2019″, която се организира в столицата. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Смолян Ефтима Петкова, шеф на Дирекция „ Международни планове, стратегии и публични действия “ в Община Смолян. Общината е показана на щанда на Министерството на туризма, защото те имат огромна пространство заделено на борсата на едно от най-комуникативните места. „ Има представители от Смолян с наши рекламни материали, които показват Смолян, общината и района. Показваме листовка на български и британски за Момчилова цитадела, има рекламни материали по планове на Общината. На борсата демонстрираме и Албума на Общината, в който са показани всички благоприятни условия за туризъм в общината. Има и обява в списание „ Туризъм и отдих “ за община Смолян, като сега е най-силното му издание и то също има щанд на борсата “, разясни Петкова.
Тя посочи, че годишно вземат участие на тази туристическа борса, както и на борсата във Велико Търново. По думите ѝ резултатът от присъединяване на Община Смолян на сходни туристически тържища се отразява позитивно. „ Те се посещават от доста туроператори, които събират рекламни материали и се срещат с наши представители. От друга страна си сверяваме часовника с други места и дестинации в страната и виждаме какво те показват на туристическия пазар, както и новостите “, сподели още Петкова.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР