Смолян. Община Смолян представя туристическите си атракции на Международното изложение

...
Смолян. Община Смолян представя туристическите си атракции на Международното изложение
Коментари Харесай

Смолян: Общината участва със свой щанд в Международното туристическо изложение „Културен туризъм 2019“ - Велико Търново

Смолян. Община Смолян показва туристическите си атракции на Международното ревю във Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Кубрат Пулев, който е рекламно лице на акцията „ Година на вътрешния туризъм “ е приел поканата на министър Ангелкова да посети Роженския събор.
За поредна година Община Смолян взе участие със собствен щанд в Международното туристическо ревю „ Културен туризъм 2019 “ - Велико Търново, което се организира от 18 до 20 април т.г. Престижният конгрес събира десетки общини и музеи от страната, посолствата на Азербайджан, Виетнам, Индонезия, Палестина, Република Южна Африка, Китайският културен център, туристическият информативен център от сръбския Димитровград, разнообразни сдружения и туристически организации.
Община Смолян показва своите туристически атракции, както и гвоздеят в културната стратегия на града, Съборът на националното творчество и отглеждане на животни “Рожен ”, който ще се организира от 19-ти до 21-ви юли 2019 г.
Министърът на туризма Николина Ангелкова бе впечатлена от най-общобългарското събитие за годината и персонално е поканила в него да се включи боксовата легенда Кубрат Пулев, който е рекламно лице на акцията „ Година на вътрешния туризъм “. Кобрата е заречен, че ще пристигна на Рожен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР