Смолян. Нормално се осъществява движението по пътищата в област Смолян,

...
Смолян. Нормално се осъществява движението по пътищата в област Смолян,
Коментари Харесай

Смолян: На 11 септември от 13 до 15 ч ще се ограничи преминаването по третокласния път между Кричим и тунел „Кричим“

Смолян. Нормално се реализира придвижването по пътищата в област Смолян, заяви за Радио „ Фокус “ – Смолян дежурният в Областно пътно ръководство – Смолян. Времето е с раздрана облачност, а пътните настилки са сухи. През деня не са получавани сигнали за произшествия по пътищата в региона.

До 13 септември, от 22:00 ч. до 6:00 ч. сутринта, ще се стопира придвижването през тунел „ Кричим “ на третокласния път IIІ-866 Кричим – Михалково. Обходният маршрут е по път II-86 Пловдив – Асеновград – Смолян. На 11 септември /сряда/ от 13 ч. до 15 ч. ще се ограничи прекосяването по третокласния път за осъществяването на взривни работи, свързани с разширение на пътното платно в региона на паметника на 22-та разстреляни перущенци. Той е в правата сред Кричим и тунел „ Кричим “. Обходният маршрут е по път II-86 Пловдив – Асеновград – Смолян.

Движението по път ІІ-86 Средногорци – Рудозем от км 125+727 до км 132+920 се реализира с нараснало внимание заради ремонтни действия. Движението по път ІІІ-8683 с. Арда – с. Горна Арда от км 27+000 до км 29+500 е лимитирано за МПС с тегло над 10 т. заради проваляне и притеснение на една от пътните ленти. Движението в региона се контролира с пътни знаци. Движението по път IІI-197 Борино – Грохотно – Девин в с. Грохотно при км 82+120 се реализира с нараснало внимание в лявата лента с изчакване при разминаване заради разрушена стена от каменна зидария вдясно на пътя. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Движението по път ІІ-86 гр. Смолян – с. Средногорци от км 109+370 до км 109+570 в сектора срутище при км 109+450 при разклон за с. Тикале се контролира със светофарна уредба и скоростта е лимитирана до 20 км/ч. Трафикът се реализира в една /дясната/ пътна лента.

В Смолян автомобилният трафик в края на работния ден е по-интензивен по централния бул. „ България “, прилежащите към него улици и кръстовища и по входно-изходните артерии на града.

Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР