Смолян Народните представители на ГЕРБ - Смолян д-р Даниела Дариткова

...
Смолян Народните представители на ГЕРБ - Смолян д-р Даниела Дариткова
Коментари Харесай

Народните представители на ГЕРБ - Смолян д-р Даниела Дариткова и д-р Красимир Събев поздравиха учениците за началото на учебната година

Смолян Народните представители на ГЕРБ - Смолян доктор Даниела Дариткова и доктор Красимир Събев поздравиха учениците за началото на образователната година, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян .
В приветственият адрес се споделя: „ Уважаеми учители, родители и възпитаници, за нас е наслаждение да Ви поздравим с началото на новата образователна година! Има нещо извънредно особено в този септемврийски ден, който е знак на устрема на българина към нематериалност, просвета и просвещение. Училището е институция на бъдещето, което чертае нови траектории на познанието. То е средище на нематериалност, фантазии, другарства и мощни страсти. Скъпи учители, дано вашият възторг в никакъв случай да не ви напуща, вашият оптимизъм да продължи да въодушевява деца и родители, вашата просветителска задача да бъде все по-успешна “. „ Скъпи първокласници, изживейте щастието на учението. Бъдете любопитни и всеотдайни, бъдете смели и новаторски. Скъпи възпитаници, животът чака от Вас да желаете и да съумеете! Откривайте нови познания, формирайте ползи, образовайте се и сбъднете фантазиите си, изпълнени с религия в своите благоприятни условия! Носете с чест името на учебното заведение, което Ви води! Нека пребъде този ден! Нека учебното заведение остане храм на знанието и човечността; учителстването – ценностен образец! Честит първи образователен ден и на добър час! “, се показва още в поздравлението на народните представители от ГЕРБ - Смолян.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР