Смолян направи днес, 22 април, дарение на МБАЛ „Д-р Братан

...
Смолян направи днес, 22 април, дарение на МБАЛ „Д-р Братан
Коментари Харесай

Военни от Сухопътните войски дариха защитни средства на медиците в Смолян

Смолян направи през днешния ден, 22 април, подаяние на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ и на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) в града. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

По самодейност на военнослужещите и цивилните чиновници са събрани 4208 лв., с които са закупени маски, защитни дрехи за многократна приложимост, защитни ръкавици, защитни очила и дезинфектанти.

Военни оказаха помощ за преодоляване на разпространяването на COVID-19 в област Смолян

На МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ през днешния ден бяха предоставени 1100 маски, 55 защитни дрехи за многократна приложимост, 600 комплекта защитни ръкавици, 10 защитни очила и 30 броя дезинфектант от 500 мл.

На Центъра за незабавна здравна помощ са дарени 1000 защитни маски, 55 защитни дрехи за многократна приложимост, 1000 комплекта защитни ръкавици и 50 броя дезинфектант от 500 мл.



Представители на военното формирование връчиха дарението на изпълнителния шеф на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ доктор Марин Даракчиев и на представител на ЦСМП, които изрекоха своята благодарност и признателност за дарителския жест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР